Hi & WELCOME!

Jom Daftar Lesen Kewangan @ Sijil MoF yang MUDAH….

Kami bantu ramai Usahawan SME untuk memiliki Lesen Kewangan @ Sijil MoF sendiri bagi memudahkan usahawan SME menyertai TENDER KERAJAAN dan selain daripada itu kami menyediakan ruang Virtual Office bagi Usahawan yang ingin mendapat Khidmat Konsultan untuk menyertai TENDER secara Online di Office kami…

Perkhidmatan Kami

Apa yang kami lakukan

Kami mula perkhidmatan pengurusan permohonan lesen kewangan ini pada tahun 2003 lagi, kami berpengalaman luas dalam membantu ramai Usahawan untuk memiliki Lesen Kewangan @ Sijil MoF. Bukan itu sahaja sekarang kami menambahkan perkhidmatan membantu Usahawan memasuki tender Online, ebidding, ekatalog dan menyediakan ruang sewa office kepada usahawan yang belum ada office.

01. Pendaftaran Baru @ Renew

Usahawan yang berminat untuk menjadi Pembekal Barang & Perkhidmatan kepada kerajaan, harus memiliki Lesen Kewangan @ Sijil MOF @ Taraf Bumiputra

06. Perkhidmatan Konsultan

The special thing about headaches is that by outward appearance, you may not appear to suffer from any disease.

05. Sijil Taraf Bumiputra

I was always somebody who felt quite sorry for myself, what I had not got compared to my friends, how much of a struggle .

02. Tambah Kod Bidang

30 kod Bidang diberi secara percuma semasa buat pendaftaran dan mesti sama dalam bidang SSM.

03. Kemaskini Profail

Profail MoF anda perlu di kemaskinikan sekiranya ada perubahan, Maklumat Perniagaan seperti Alamat, Modal dan lain-lain.

04. Sijil Digital

Kini eperolehan telah mengantikan kepada Sijil Digital, dulu dipanggil token, Sijil Digital ini sangat penting menyemak status dalam talian.

CONTACT

Contact us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.